Ympäristö ja etiikka

Ympäristö ja etiikka ovat yrityksemme perusta. Käytämme vain 100 % puhtaita, luonnollisia ja luonnonmukaisesti tuotettuja eteerisiä öljyjä sekä kasvimaailman raaka-aineita. Raaka-aineet ostamme luotettavilta jälleenmyyjiltä, jotka kunnioittavat luontoa ja kohtelevat työntekijöitään oikeudenmukaisesti.

Kuura Essentials on erittäin tiukka ympäristökysymyksissä ja etiikassa.

Luonnollisuus

Kaikki tuotteemme ovat kasvipohjaisia ja luonnollisia.

Eteeristen öljyjen laatu

Tuotteissamme käytettävien eteeristen öljyjen laatu on 100 % puhdas ja luonnollinen. Valitsemme aina luomuvaihtoehdon, kun mahdollista. Tällä hetkellä tuotteemme ovat 95 % - 100 % luomua.

Eläinkokeet

Me, eikä luotetut jälleenmyyjämme, suorita minkäänlaista eläinkokeita.

Vegaanisia

Emme käytä eläinperäisiä ainesosia. Kaikki Kuura Essentialsin uotteet ovat vegaanisia, ja käyttämämme raaka-aineet kasviperäisiä.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on meille erittäin tärkeä asia. Haluamme tehdä älykkäitä ja ympäristöystävällisiä valintoja eteerisistä öljyistä ja muista käyttämistämme raaka-aineista. Emme käytä ainesosia, jotka ovat peräisin uhanalaisesta lajista tai joita käytetään eettisesti tai ekologisesti väärin. 

Kunnioitamme ja elämme luonnollista, kestävää elämäntapaa.

Pakkaus ja kierrätys

Valitsemme aina ekologisimmat ja ympäristöystävällisimmät vaihtoehdot tuotteillemme. Minimoimme muovin käytön ja kaikki tuotteen ja pakkauksen osat ovat kierrätettäviä.

Kaikki painettu myyntimateriaali on valmistettu kierrätetystä luonnonmateriaalista. 

Tulevaisuudessa

Toivomme tulevaisuudessa voivamme lahjoittaa osan tuloistamme luonnonsuojeluun sekä luonnon monimuotoisuuden ylläpitämiseen varmistaaksemme planeettamme valoisan tulevaisuuden.

Turvallisuus

Kaikille tuotteillemme tehdään lainsäädännölliset tuoteturvallisuusarvioinnit (CPSR - Cosmetic Product Safety Report), ja nämä löytyvät EU:n kosmeettisten valmisteiden portaalista (CPNP - Cosmetic Product Notification Portal). 

Tuotanto

Arvostamme hyviä valmistustapoja, eli noudatamme Good Manufacturing Practice (GMP) ohjeita.

Kaikki tuotteemme ovat käsityötä Sipoosta.

Avainlippu-merkki

Kuura Essentialsin kaikki tuotteet kantavat ylpeänä Avainlippu-merkkiä. Avainlippu-merkkiä.