Hyvinvointivalmentaja

MAIJA VASTAMÄKI

Sanotaan, että tiedämme jo lapsena mikä meistä tulee ”isona”. Ostin ensimmäisen ravinto-oppaani 80-luvun lopussa, 10-vuotiaana! Asuimme silloin Kaliforniassa ja tilasin Mayo-klinikan julkaiseman ravintokirjan postimyynnistä isäni lompakosta salaa ottamillani rahoilla. 

Siitä se alkoi, ja tiedonnälkäni on vain kasvanut vuosien varrella. Nyt olen jo ”iso” ja teen työtäni hyvinvointivalmentajana sillä samalla rohkeudella, jolla pihistin isäni rahat!

Koulutukseltani olen:

Health Coach (sertifioitu) – Institute for Integrative Nutrition (IIN) - The World’s Leading Health Education Platform.

Essential Oil Specialist – Tisserand Institute - Essential Oil Education.

Bachelor of Business – Haaga-Helia University of Applied Sciences.

Cidesco-kosmetologi – Suomen kosmetologikoulu.

Työssäni hyvinvointivalmentajana yhdistän kaiken elämäni aikana oppimani ja hyödylliseksi koetun informaation. Hyvinvointivalmennuksissani integroin Institute for Integrative Nutrition -koulutuksen oppeja sekä Medical Medium® -kirjasarjojen informaation, joilla olen itse saanut parhaimmat tulokset omassa kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissani. 

Kuulun seuraaviin yhteisöihin:

NatLifeTribe – Luonnollisen liikkeen treeniporukka Tony Riddlen, The Natural Lifestylist, johdolla.

Muneeza AhmedIntuitive Healing Community - Heal with Medical Medium® information.

Dr. Kimberly Spair – Holistic Health and Nutrition for Women - Medical Medium® information.

Institute for Integrative Nutrition Alumni ­ –  Opinahjoni yhteisö ja laaja, vapaasti käytössäni oleva tietokanta.

Tietotaitoni on hyvin laaja, mutta jos tarvitsen lisää tietoa, saan sitä yhteisöiltäni ja koulustani. Tony Riddle, Zach Bush, Gabrielle Bernstein, Deepak Chopra… muun muassa he ovat opettajiani! 

Harrastan:

Harrastan yrttilääkintää Henriette Kressin opeilla ja oma kasvimaa on rakas ikuisuusprojekti, jossa kehityn ja opin joka vuosi enemmän ja enemmän, kädet mullassa kyykkien.

Vaikka viihdynkin eniten luonnon rauhassa, rakastan käydä kaupungissa, katsella ihmisiä, syödä hyvin ja nauraa räkättää kaksin kerroin ystävieni kanssa. Omaan todella omalaatuisen huumorintajun ja olen jokseenkin aika äänekäs ihminen. Minulla sanotaan olevat ilon lahja, sillä useasti ystäväni sanovat minusta huokuvan luonnollista iloa ja hyvää fiilistä.

Vaikka rakastankin terveyttä, leipominen, juhlien järjestäminen ja hyvä ruoka ovat yksi lempiasioistani. Terveys on paljon muutakin kuin ravitseva ja terveellinen ruoka, terveys on myös iloa, yhteisöllisyyttä, ystävyyttä ja rakkautta.

Julkaisut:

Kirjoitan Omannäköinen elämä -palstaa LuontaisTerveys-lehteen. Kannustan kirjoituksissani ihmisä löytämään sen oman polun, sillä vain elämällä itselle rehellistä elämää, voimme löytää sen aidon terveyden.

INSPIRAATIOKSI

NO MATTER WHAT HAPPENS, KEEP GETTING BACK UP!

FOR EVERY TIME YOU GET BACK UP, THE FALL MAKES YOU STRONGER AND THRUSTS YOU TO A NEW LEVEL OF SELF UNDERSTANDING, COMPASSION AND SUCCESS.

ONE STEP ONE BREATH.

EVERY DAY IS CHOOSE DAY.

YOU CAN CREATE YOUR DREAM LIFE.

EVERYHTING WAS IMPOSSIBLE UNTIL SOMEBODY DID IT.

HALUAN VALMENNUKSEEN!