Kokonaisvaltainen hyvinvointi

KUURA WELLNESS

Kuura Wellness on kotimainen palveluyritys, joka keskittyy kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin tarjoamalla elämäntapamuutoksia yksilö- ja ryhmävalmennuskonseptilla naisille sekä valmistaa ja myy laadukkaita, puhtaita luonnonkosmetiikkatuotteita Kuura Essentials -brändin nimellä.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on iso kokonaisuus, johon liittyy paljon muutakin kuin itse ruoka ja fyysinen liikunta. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin kuuluu mm. psyykkinen hyvinvointi, fyysinen hyvinvointi, henkinen hyvinvointi, sosiaalinen hyvinvionti, kotiympäristö sekä stressinhallinta.

Kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa pureudutaan juurisyihin ja tehdään pysyvää elämäntapamuutosta.

KUURA ESSENTIALS

Kuura Essentials on kotimainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet kehitetään ja valmistetaan Sipoossa pientuotantona ja käsityönä. Kuura Essentials on tuotemerkki, joka syntyi rakkaudesta luontoon ja sen syvään viisauten.

Tuotteiden ydin on eteerisissä öljyissä. Tavoitteena on tehdä laadukasta luonnonkosmetiikkaa puhtaista, luomulaatuisista raaka-aineista. Se, mitä laitamme ihollemme päivittäin, on myös iso osa kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Tuotteissa yhdistyy aromaterapia ja alan tieteellinen tutkimus, jotta tuotteiden laatu ja toimivuus on taattu. 

Yrityksen missio on innostaa ja inspiroida naisia löytämään kauneuden, terveyden, rohkeuden ja aidon, omannäköisen elämän.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ydin kiteytyy yrityksen sloganissa Health is Freedom®, sillä ilman terveyttä, emme voi olla vapaita ja vapaitahan me kaikki haluamme olla.

Maija Vastamäki - Kuura Wellness yrityksen perustaja ja omistaja.

Verkkosivujen valokuvat: Päivi Vanhatalo - Ihmisyyden äärellä