Käyttöehdot

YLEISET EHDOT

YLEISTÄ

Kuura Essentialin käyttöehdot koskevat asiakkaan www.kuuraessentials.fi www.kuuraessentials.com ja kaikkia sen kautta tehtyjä tilauksia.

Sinun tulee hyväksyä nämä yleiset ehdot, jotta voit luoda tilin tai tehdä tilauksen verkkosivujen kautta. Hyväksymällä nämä ehdot hyväksyt ne kokonaisuudessaan.

Yleiset ehdot astuvat voimaan silloin kun lähetät tilauksen. Kuura Essentials varaa senelleen oikeuden päivittää yleisiä ehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Asiakkaalle tiedotetaan päivityksestä sähköpostitse tai kun asiakas kirjautuu tililleen osoitteessa www.kuuraessentials.fi tai www.kuuraessentials.com (rekisteröityneet asiakkaat) ja / tai seuraavalla kerralla kun asiakas tekee ostoksia verkkosivuston kautta.

TILAAMINEN

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24 %.

Tilaaminen verkkosivuston kautta ei edellytä rekisteröitymistä.

Alle 15-vuotiailla lapsilla ei ole lupaa tehdä tilausta ilman huoltajan lupaa. Kuura Essentials pidättää  oikeuden olla myymättä tuotteita alle 18-vuotiaille.

Kuura Essentials voi hylätä asiakkaan tilauksen, jos asiakas on esittänyt väärän henkilötunnuksen tai muuta väärää tietoa.

Tuotteesta veloitettava hinta on tilaushetkellä verkkosivuilla ilmoitettu hinta.

Toimituskulut veloitetaan valitun toimitustavan perusteella ja lisätään tuotteen hintaan kassalla. Kaikki hinnat on ilmoitettu euroissa, ja niihin sisältyy arvonlisävero. Kansainvälisissä toimituksissa sinulta saatetaan veloittaa ALV (arvonlisävero), muita veroja, tullimaksuja ja/tai kuluja, joita peritään kohdemaassasi. Vastaanottaja on vastuussa näiden verojen tai tullimaksujen maksamisesta.

Mikäli tuote on väliaikaisesti loppu varastosta, sitä ei voi korvata toisella tuotteella tai toimittaa jälkitoimituksena. Kuura Essentials palauttaa varastosta loppuneen tuotteen hinnan asiakkaalle automaattisesti.

Kuura Essentials ei ole korvausvelvollinen asiakkaalle eikä se ole velvollinen täyttämään toimitusvelvollisuuttaan siinä tapauksessa, että tiettyä tuotetta ei ole enää saatavilla tai mikäli verkkosivuilla (esimerkiksi tuotekuvauksissa), hintatiedoissa tai varastotilannetiedoissa ilmenee virhe. Kuura Essentialsilla on oikeus korjata tällaiset virheet ja muuttaa tai päivittää verkkosivuilla ilmoitettuja tietoja, milloin tahansa.

 Kuura Essentialsilla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli verkkokaupassa ilmoitettu hinta eroaa selvästi markkinahinnasta hinnoittelussa tapahtuneen virheen takia.

MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Kuura Essentials käyttää maksupalveluntarjoajana Paytrailia.

Paytrail Oyj (2122839-7) on maksut keräävä maksupalvelun tarjoaja ja auktorisoitu maksulaitos, joka toimii yhteistyössä Suomen pankki- ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy ostajan pankki- tai luottokortin tilitapahtumissa maksun saajana. Paytrail Oyj siirtää maksun myyjälle. Reklamaatiotilanteessa, ole hyvä ja ota yhteyttä verkkosivustoon, jolle maksu tehtiin.

Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Puhelin: +358 207 181 820

www.paytrail.com

TOIMITUSVAIHTOEHDOT JA -HINNAT

Toimitamme kotimaan tilaukset Postin kautta suoraan kotiisi tai paikalliseen postitoimistoosi.

Ulkomaanlähetykset menevät Postin kautta riippuen valitsemastasi lähetystavasta.

Toimituskulut riippuvat tilauksen painosta, ja ne lisätään hintaan kassalla. Toimituskulut sisältävät lähetys ja pakkauskulut.

Kotimaan lähetykset

Pikkupaketti 5,90 €
Postipaketti 6,90 €
(0,5kg - 2kg)
Postipaketti 8,90 €
(2kg - 5kg)

EU-alueen lähetykset 

Priority-paketti 15 €

Iso-Britannian lähetykset

Priority-paketti 22,50 €

Muu maailma

Priority-paketti 25 € 

Ulkomaantilauksien kohdalla asiakas vastaa paketin tullaamisesta ja mahdollisien tullimaksujen ja/tai verojen maksamisesta.

Toimitusajat

Toimitusaika kotimaassa on 3-7 työpäivää, ellei tuotekuvauksessa toisin mainita.

Kansainvälinen toimitusaika on 3 - 10 työpäivää, riippuen annetusta tai valitusta toimitustavasta. Kohteesta riippuen toimitusajat voivat olla vielä pidempiä.

Jos kyseessä on kansainvälinen tilaus, huomaa, että toimituskulut eivät sisällä tullimaksuja tai veroja, joita sinulle voi aiheutua maassasi. Saatat siis joutua maksamaan tullimaksuja tai ylimääräisiä veroja ostoksestasi.

Kuura Essentials varaa oikeuden muuttaa toimitustapaa tilausvahvistuksen jälkeen. Asiakkaalta ei veloiteta mitään ylimääräisiä kuluja toimitustavan muutoksen takia.

Jos paketti noudetaan tietystä jakelupisteestä, asiakkaan tulee noutaa se saapumisilmoituksessa kerrotun ajanjakson aikana. Jos pakettia ei noudeta, Kuura Essentialsilla on oikeus veloittaa asiakkaalta välittömät kulut, jotka syntyvät noutamatta jääneen paketin käsittelemisestä.

Tarkista pakettia noutaessasi sen kunto mahdollisten vaurioiden varalta. Jos paketti on vahingoittunut kuljetuksessa, raportoithan vahingosta välittömästi noutopisteessä. Laadittuasi vahinkoilmoituksen muista ottaa yhteyttä meihin sopiaksesi uudesta toimituksesta.

TUTUSTUMIS- JA ERIKOISTARJOUKSET

Kaikkiin verkkosivujemme tutustumis- ja erikoistarjouksiin sovelletaan kampanjan ajan erityisiä ehtoja.

Kaikki tutustumis- ja erikoistarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan. Kuura Essentials varaa oikeuden lopettaa minkä tahansa tarjouksen missä tahansa vaiheessa ennen kampanjan loppupäivää.

Tutustumis- ja erikoistarjoukset voivat koskea vain tiettyjä verkkokaupan tuotteita.

Tutustumistarjouksen voi käyttää hyväksi vain kerran. Tutustumisalennus täytyy lunastaa ennen tilauksen vahvistamista. Alennusta ei voi lisätä ostokseen jälkikäteen, kun Kuura Essentials on jo lähettänyt tilausvahvistuksen.

Tutustumistarjouksia ei voi siirtää tai myydä toiselle henkilölle, eikä niitä voi vaihtaa rahaan.  

YLIVOIMAINEN ESTE

Kuura Essentials ei ole vastuussa myöhästymisistä tai vahingoista, jotka ovat jonkin ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamia. Tällainen este voi olla jokin ennustamaton tapahtuma tai olosuhteiden muutos, joihin Kuura Essentials ei pysty olennaisesti vaikuttamaan.

Kuura Essentials tiedottaa asiakkailleen välittömästi ylivoimaisesta esteestä.  

SISÄLTÖ JA LINKIT

Kuura Essentials pidättää itsellään kaikki oikeudet verkkosivuilla esitettyihin tietoihin ja sisältöihin. Sisältöjen kopioiminen verkkosivuilta ilman lupaa ei ole sallittua.

Verkkosivustolla voi olla linkkejä toisiin verkkosivustoihin, jotka ovat kolmansien osapuolten ylläpitämiä. Kuura Essentials ei vastaa näiden verkkosivustojen sisällöstä.

KIISTOJEN RATKOMINEN

Kaikki erimielisyydet ja kiistat pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti neuvottelemalla. Jos jotakin kiistaa ei pystytä ratkaisemaan neuvottelemalla osapuolten kesken, asiakas voi pyytää ratkaisua kuluttajariitalautakunnalta.