Helppoa aromaterapiaa!

Kuura Essentials on kotimainen yritys, jonka ydin on eteerisissä öljyissä ja valmistaa käyttövalmiita aromaterapia- ja ihonhoitotuotteita koko perheelle. Tavoitteena on tehdä aromaterapiasta helposti lähestyttävä hoitomuoto, joka sopii jokaiselle. Kokonaisvaltaista hyvinvointia, luonnollisesti ja luontoa kunnioittaen.

Olemme yhdistäneet aromaterapian ja alan tieteellisen tutkimuksen, jotta tuotteiden laatu ja toimivuus on taattu.

Yrityksen missio on kannustaa ihmisiä kohti luonnollisempaa hyvinvointia ja elämäntapaa, unohtamatta tärkeintä, tietoa eteerisistä öljyistä, niiden käytöstä ja turvallisuudesta, jotta voimme taata kuluttajille erinomaiset tuotteet!

Tuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa pientuotantona ja käsityönä. Jokainen tuote on käyttövalmiissa muodossa, aromaterapiaa ja ihonhoitoa parhaimmillaan helposti ja vaivattomasti!

Raaka-aineet ovat tarkoin valittu eettisin ja ekologisin perustein. Tuotteet ovat 100% luonnollisia ja vegaanisia. Kuura Essentials käyttää luomuviljeltyjä raaka-aineita aina kun mahdollista, tällä hetkellä tuotteet ovat 70% - 100% luomua!

Tiedon jakamisen Kuura Essentials on huomioinut kattavalla eteeristen öljyjen kasviolla, joka löytyy verkkosivuilta. Jokainen käyttämämme raaka-aine on listattu kyseiseen tietokantaan, missä käsitellään yrtin ominaisuudet, alkuperä, yhteensopivuus ja turvallisuustiedot/varoitukset sekä missä tuotteessa raaka-ainetta käytetään.

Taataksemme turvalliset tuotteet, eteeristen öljyseoksien etiketissä on aina merkintä öljyseoksen vahvuudesta, jotta mitään ei jää arvailun varaan.

Ekologisuus ja kierrätettävyys ovat yrityksen yksi tärkeimmistä prioriteeteista. Valitsemme aina   ekologisimmat ja ympäristöystävällisimmät pakkausvaihtoehdot tuotteillemme. Minimoimme muovin käytön, sekä kaikki tuotteen ja pakkauksen osat ovat kierrätettäviä.  Myös painetut myyntimateriaalit on valmistettu kierrätetyistä luonnonmateriaaleista.  

Tuotteet sopivat koko perheelle!

Kuura Essentials on Suomessa perustettu ja rekisteröity yritys. 

Maija Vastamäki, Kuura Essentialsin perustajaMISSIO: "Innostaa ihmisiä kohti luonnollisempaa elämäntapaa ja terveyttä"

VISIO: “Olla Suomen johtava aromaterapiatuotteita valmistava yritys” 

Mitä enemmän kunnioitat luontoa, sitä enemmän kunnioitat itseäsi ja muita ympärilläsi! Luonnonmukainen ja kestävä elämäntapa voi olla hyvin palkitsevaa ja nautinnollista, suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

#KuuraLove

 Maija Vastamäki
Kuura Essentialsin perustaja ja omistaja