Terveys on vapautta - Vapaus tuo sinulle mahdollisuuksia!

Terveys on vapautta - Vapaus tuo sinulle mahdollisuuksia!

TERVEYS ON VAPAUTTA!

Terveys, mitä se sinulle tarkoittaa?

Minulle se tarkoittaa sitä, että minulla on elinvoimaa, iloa, hyvä vastustuskyky, mukava olla omassa kehossani ja ylipäätään kokonaisvaltainen tyytyväisyys elämään.

Jokaiselle terveys merkitsee eri asioita, joten tärkeintä on, että sinä löydät sen oman tavan olla terve ja tyytyväinen elämääsi!

Työkaluja, ruokavalioita sekä terveys- & hyvinvointitrendejä on maailmassa miljoonia, mistä sitten tietää, mikä on se "oikea"?

Mitä se "oikea" oikeastaan on? Kaikki kun väittävät juuri heidän myymäänsä näkökulmaa siksi "oikeaksi" ja tieteellä vielä todistetuksi...

Itse olen tullut siihen tulokseen, että tieteellistä näyttöä voi löytää jokaiselle näkökulmalle, riippuen siitä kuka rahoittaa tutkimusta sekä miten tutkimus on toteutettu ja kuinka kokonaisvaltainen otos on kyseessä. Yritä nyt sitten tässä kaiken tiedon ja tutkimusten viidakossa löytää itselle se "oikea" tapa hoitaa omaa terveyttä. Helppoahan se ei missään nimessä ole.

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen fysiologiasta, anatomiasta ja ravinnosta jo lapsesta asti. Ostin ensimmäisen Mayo Clinic ravinto-kirjan, kun olin 10-vuotias asuessamme Californiassa. Luettu ja koettu on siis paljon tämän elämän aikana ja lähestulkoon kaikki ruokavaliotrendit ym. dieetit käyty läpi.

Mikään ei kuitenkaan vienyt terveyttäni maaliin saakka, pääsin joidenkin ruokavalioiden kanssa pidemmälle kuin toisten, mutta silti sitkeät krooniset vaivat ja sairaudet vaivasivat. Mikään ei parantanut minua, kuten luvattiin.

Turhauduin täysin ja lähdin etsimään vastauksia muualta. Lähdin takaisin alkupisteeseen, eli miten meidän keho toimii, mikä on meille biologisesti normaalia. Peilasin asioita luontoon ja miten asiat luonnossa hoituvat. Unohdin kaikki trendit ja yksinkertaistin asioita.

Voin sanoa, että tämä on parasta, mitä olen koskaan tehnyt terveyteni eteen!

Terveys on elinvoimaa (henkistä ja fyysistä), kykyä elää hyvää elämää ja toteuttaa itseään. Kun terveyden menettää, se kaventaa elämää, vähentää mahdollisuuksia ja jossain vaiheessa alkaa vaikuttamaan psyykkeeseen ja ylipäätään mielenterveyteen. Kaikki ei enää olekaan mahdollista.

Terveys todellakin on vapautta, koska silloin kaikki ovet ovat sinulle auki. Tuetaan terveyttä elinvoimaa tuovilla ruoilla, juomalla puhdasta vettä, syödään parantavia yrttejä ja mausteita, ylläpidetään meille tärkeitä sosiaalisia suhteita, hoidetaan fiksusti raha-asiamme ja tehdään töitä oman hyvinvoinnin eteen. Yksi askel kerrallaan! Terveys kun on monimuotoista, eikä koostu vain yhdestä asiasta.

Mieti, mitä terveys sinulle tarkoittaa ja aloita siitä. Halua ja usko, että sinulle kaikki on mahdollista, koska usein näin kuitenkin on.

Valitsemalla terveyden, saat vapauden. Paras palkinto, minkä itse olen koskaan saanut, enkä luovu siitä enää koskaan!

Reclaim Your Health - Empower Your Future

XOXO, Maija

Takaisin blogiin