Evolving - Kasvu ja kehitys omalla matkalla!

Evolving - Kasvu ja kehitys omalla matkalla!

Muutos ja kasvu omalla matkalla

Henkilökohtainen kasvu ja kehitys on prosessi, joka ei lopu koskaan. Elämä itsessään jo opettaa meitä, joten kasvamme ja kehitymme väistämättä virheistä ja kokemuksistamme.

Monesti jäämme kuitenkin jumiin tiettyihin kaavoihin tai toimintatapoihin, ihan huomaamattamme. Toisaalta jäämme niihin jumiin, vaikka huomaisimmekin, kuinka haitallisia ne meille ovat. Elämä ei ole helppoa kaikkien velvollisuuksien ja vastuiden painaessa päälle.

Edellisessä uutiskirjeessä käsittelimme jatkuvaa muutosta. Muutos auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään, mutta helposti unohdamme miten oma henkilökohtainen kasvu ja kehitys oikein tapahtuu. Oletamme ja odotammekin, että "holdaamme" homman heti ja kehityskaari on vain ylöspäin.

Näinhän se ei kuitenkaan ole, sillä kehitys tapahtuu monella eri tavalla ja tasolla. Välillä teemme isoja harppauksia eteenpäin ja toisinaan taas monta askelta taaksepäin ja moneen eri suuntaan. Kehitys"viiva" ei ole lineaarista ylämäkeä, vaan enemmänkin joka suuntaan pyörivää, lankakerää muistuttavaa sekasotkua, joka kuitenkin johtaa muutoksiin.

Henkilökohtainen kasvu ja kehitys on hidasta, todella hidasta. Se on omien arvojen äärelle pysähtymistä, oman äänen kuulemista, "finding your why" -prosessin läpikäyntiä, itselleen sopivien työkalujen etsimistä ja löytämistä sekä niiden toteuttamista käytännössä.

Me kaikki olemme tällä samalla matkalla jollain tavalla. Toiset ovat hyvinkin kiinnostuneita oppimaan, kasvamaan ja kehittymään, toiset taas ei laisinkaan. Se on kaikki täysin OK. Tärkein on, että teet juuri sitä, mikä sinulle tuntuu hyvältä!

Itselle tärkeiksi työkaluiksi on noussut Aamusivut ja Health Coaching. Aamusivuista enemmän kuukauden Grounding Practice -osiossa.

Health Coaching - Hyvinvointivalmennus, terveysvalmennus, elämäntapavalmennus, rakkaalla lapsella on monta nimeä, auttaa sinua oivaltamaan, onnistumaan ja kehittymään yhdessä ammattilaisen kanssa.

Nyt omaa matkaa tässä tehdessäni koulutuksen myötä, olen huomannut kuinka paljon se nopeuttaa muutosta, auttaa oivaltamaan ja näkemään asioita, mille itse on hyvinkin sokea. Löydät myös itselle juuri ne oikeat työkalut ja saat paljon tukea siihen, mistä löytää tietoa ja apua juuri sinun tarpeisiin.

Toivon teille jokaiselle innostavaa ja inspiroivaa kasvun ja kehityksen matkaa, jos se on yhtään sinun juttusi.

Jos kaipaat matkallesi tukea, alan pian ottamaan asiakkaita vastaan. Muutos, kasvu ja kehitys on helpompaa yhdessä!

XOXO, Maija
#KuuraLove

 

 

 

Takaisin blogiin