Eteeristen öljyjen värähtelytaajuudet

Eteeristen öljyjen värähtelytaajuudet

Eteeristen öljyjen värähtelytaajuudet, mikä mielenkiintoinen aihe ja näkökulma. Jossain vaiheessa tämä asia tulee väistämättäkin esille, jos yhtään sukeltaa syvemmälle aromaterapian ja eteeristen öljyjen maailmaan. Mutta onko värähtelytaajuuksissa totuudellista perää, sillä monet alan yritykset käyttävät tätä argumenttia myös myyntivalttinaan ja myyvät jopa laitteita, joilla mitata eteeristen öljyjen taajuuksia. 

VÄITTÄMÄ:

Eteeristen öljyjen värähtelytaajuudet vaihtelevat välillä 52 MHz - 320 MHz. Eteerisillä öljyillä on korkein mahdollinen luonnollisten aineiden värähtelytaajuus. Käyttämällä eteerisiä öljyjä, nostat kehosi taajuutta luonnollisesti.

FAKTAA VAI FIKTIOTA?

Kuura Essentials vastaa: FIKTIOTA

Olisi mahdotonta luonnehtia eteerisen öljyn, saati sen sisältämän yksittäisen ainesosan värähtelytaajutta, sillä pelkästään yksittäisten molekyylien värähtelyenergia on huomattavasti suurempi kuin 52 MHz - 320 MHz.

 

Alkuperäinen artikkeli:

MYYTTI: Eteerisen öljyn värähtelytaajuudet vaihtelevat välillä 52 MHz - 320 MHz. Eteerisillä öljyillä on suurin taajuus kaikille ihmisen tuntemille luonnollisille aineille ja ne lisäävät kehomme taajuutta.

TOSIASIA: Älä lankea vanhaan taajuusloukkuun, joka on kiertänyt internetissä 1990-luvulta lähtien. Kaiken tämän ongelmana on, että 99% ihmisistä ei ymmärrä kvanttimekaniikkaa tarpeeksi hyvin nähdäkseen selvästi huijauksen läpi, tai jos he epäilevät, että se on huijaus, heillä ei ole taustaa ilmaista, miksi Se on huijaus, jotta he eivät vain kommentoi ollenkaan. Tieteessä tiedetään hyvin, että molekyylit imevät ja säteilevät jatkuvasti erityyppisiä ja monia erilaisia taajuuksia. Mutta tapa, jolla tyypillinen eo-taajuushuijaus kuvataan, ei ole lainkaan tieteellistä järkeä. Luulen, että osa siitä alkoi tapana myydä kalliita ja hyödyttömiä taajuusmittauslaitteita.

Taajuus on yksinkertaisesti sykli sekunnissa. Kvanttimekaniikasta tiedämme, että sähkömagneettista energiaa mitataan tyypillisesti tarkastelemalla sähkömagneettisten aaltojen aallonpituusja, joita käytetään aiheuttamaan erilaisia energiasiirtymiä kvanttitilojen välillä. Nämä aallonpituudet voidaan kääntää taajuuksille yksinkertaisen yhtälön avulla (sähkömagneettisen energian taajuus on valon nopeus, joka on jaettu mitatulla aallonpituudella). Molekyylit päästävät ja imevät energiaa eri muodoissa, jotka johtuvat elektronisista, värähtely- ja pyörimisenergiatason siirtymistä. Jos aiot puhua värähtelytaajuuksista, on välttämätöntä ymmärtää joitain peruskemiaa ja kvanttimekaniikkaa, joita yritän selittää alla ilman, että olet liian tekninen.

Värähtelyenergia molekyyleistyissä viittaa sidottujen atomien värähtelyä tietyssä molekyylissä. Esimerkiksi, jos tarkastelemme hyvin yksinkertaista molekyyliä, kuten hiilidioksidia, voimme mitata karbonyylin venytykseen viittaavan värähtelyä tai taajuutta (hiilen ja happiatomien välisen kaksoissidoksen venyttelyliike). Mitä suurempi molekyyli on, sitä enemmän värähtelyliikkeitä sillä on. Eteeristen öljyjen molekyyleillä olisi monia erilaisia sidosten värähtelyjä, koska jopa pienemmät molekyylit (monoterpeenit) koostuvat 10 hiiliatomista ja 16 vetyatomista. Näin ollen kaikilla eteerisillä öljymolekyyleillä olisi useita erilaisia värähtelyjä samanaikaisesti, ja jokaisella erityyppisellä värähtelyliikkeellä kussakin eri sidoksen yhteydessä olisi oma ominaistaajuutensa. Nämä molekyylien värähtelytaajuudet mitataan infrapunaspektroskopialla, koska sähkömagneettisen spektrin IR-alueella oleva energia on se, mitä tarvitaan näiden värähtelyjen aiheuttamiseksi. Infrapunasäteilyn voimakkuus on 10 000 000 000 000-400 000 000 000 000 000 hertsialueella!
 
Joten, kuten näette, olisi mahdotonta luonnehtia eteeristä öljyä tai jopa yhtä eteeristä öljymolekyyliä yhdeksi värähtelyenergiataajuudeksi. Lisäksi värähtelyn energia molekyyleissä on paljon suurempi kuin 52 Mhz - 320 MHz (52,000,000 - 320,000,000 Hertz) -alue, jota eo-taajuuden mittauslaitteita myyvät ihmiset väittävät. Itse asiassa tämä alhainen energia-alue olisi radioaaltojen alueella ja sen alapuolella.
 
Lyhyesti sanottuna, jos te mainostatte EOS:ia tehokkaina niiden tiheyden vuoksi, suosittelen teille, että harkitsisit vakavasti tämän strategian uudelleentarkastelua, koska kun ihmiset tulevat yhä koulutetummiksi tällä alalla, päädytte näyttämään typerältä vain tällaisella kielellä.

 

Lähteet:

Eteerisen öljyn yliopisto
Tisserand Institute - Essential Oil Education
Takaisin blogiin