Constant Change - Vain muutos on pysyvää!

Constant Change - Vain muutos on pysyvää!

Suurin osa meistä ihmisistä rakastaa tuttua ja turvallista. Emme halua astua ulos mukavuusalueeltamme, sillä silloin joudumme uuden, tuntemattoman äärelle ja siitähän emme tykkää!

Melkein kaikkien ystävieni kanssa olen jossain vaiheessa jutellut siitä, kuinka ihanaa olisi, jos meillä olisi kristallipallo, josta näemme tulevaisuuden. Se toisi meille turvaa ja vakautta ja luottoa, että kaikki järjestyy parhain päin.

Elämä ei kuitenkaan toimi niin ja olen tullut siihen tulokseen, että ei sen pidäkään. Mitä enemmän olet uskaltanut päästää irti (kuten edellisessä uutiskirjeessä käsittelimme), sitä enemmän haluat elää tuntemattoman äärellä. 

Mitä se elämä olisikaan, jos tietäisimme mitä tuleman pitää. Eikö juuri tämä tietämättömyys tee elämästä jännittävää ja ymmärrys siitä, että sekä me että ympäristömme muuttuu jatkuvasti. Me kaikki elämme ikuisessa muutoksessa ja se, mitä toivot nyt elämältäsi, ei ehkä ole enää samaa, mitä toivot kolmen (3) vuoden päästä elämältäsi. Juurikin tästä syystä emme edes halua tietää tulevaisuudestamme, sillä se mitä joskus toivoimme, ei enää ole sitä mitä sillä hetkellä haluamme. Tulevaisuutemme muuttuu koko ajan!

Elämän tarkoitus on elää tässä ja nyt, sillä näitä hetkiä et koskaan saa takaisin. Rakastan sanontaa "All those moments will be lost". Se on tietyllä tavalla melankolinen, mutta toisaalta taas niin pysäyttävä ja vahva. Eletään hetki hetkeltä, otetaan vastaan elämän syke, niin ne huippuhetket, kuin ne pohjanoteerauksetkin. Keskitytään tähän hetkeen!

Spiraali on itselle hyvinkin rakas symboli ja haluan jakaa teillekin sen merkityksestä!

Meaning of the Spiral

The spiritual meaning of a spiral represents growth, evolution, and self-discovery. It is a symbol that is often associated with the journey of life, as it constantly moves inwards and outwards, signifying the natural progression of our existence and consciousness.

As a powerful spiritual symbol, the spiral embodies the cyclical nature of life, energy flow, and the interconnectedness of all things.

Represents personal transformation and spiritual growth

Symbolizes the cycle of life, death, and rebirth

Signifies the interconnectedness of all things in the universe

Embodies the natural energy flow present in all living beings

The spiral is a sacred symbol found in many ancient cultures and spiritual traditions, often associated with the path of self-discovery and the unfolding of our inner wisdom.

By embracing the spiral’s energy, we can learn to move gracefully through life’s challenges, steadily evolving and growing as individuals.

Lähde: Spiritualdesk.com

Näihin tunnelmiin, nautitaan siis elämästä sellaisena kuin se meille avautuu -Focus on the NOW!

XOXO, Maija
#KuuraLove
Takaisin blogiin