Brändilähettiläs Tara Lange

Tara Lange

Kirjailija - Yrittäjä - Äiti - Luonnollisen elämäntavan puolestapuhuja
 
Kun Maija kertoi minulle yrityksestään Kuura Essentials ja varsinkin yrityksensä arvoista, olin innoissani ja valmis tukemaan häntä parhaani mukaan. Naisyrittäjillä on aina ollut paikka sydämessäni. Olen koko urani tukenut ja kannustanut naisia voimaantumaan ja luomaan lisää luonnollisia ja turvallisia tuotteita sekä palveluita parantamaan sekä ympäristön että seuraavan sukupolven hyvinvointia. Valinnoillamme on väliä, ja aina kun tuet kotimaista yrittäjää ja luonnonmukaisia tuotteita, et tue ainoastaan perheesi, vaan koko planeettamme hyvinvointia.

Kolmen lapsen äitinä olen myös aina kiinnostunut kokeilemaan uusia ja luonnonmukaisia tuotteita. Mökillä ja metsissä viihtyvänä perheenä Kuuran tuotteet ovat olleet tervetullut lisä kotiapteekkimme, joka koostuu pitkälti luonnon aineksista. Elän elämääni kaikki aistit avoinna ja eniten pidän tuotteista, jotka hoitavat myös henkistä puoltamme. Kuuran tuotteet virkistävät ja rauhoittavat mieltä ja suojaavat ja hellivät ihoa. Helposti levittyvät Kuuran tuotteet näyttävät, tuntuvat ja tuoksuvat upeilta. Ne on helppo pitää mukana laukussa tai taskussa. Lapseni kantavat omia suosikkejaan mukana repuissaan - nuorin poikani ei lähde minnekään ilman ”itsiäjaskrätsiä”.
 
Työkseni luennoin ja kirjoitan kirjoja luonnollisimmista ja tärkeimmistä asioista, luonnon antimista ja vihermehuista, tunteista, vanhemmuudesta ja ihmissuhteista, sekä siitä, miten oman luonnollisuutensa hyväksyminen ja arvostaminen näkyy elämämme laadussa.
 
Tyttäreni parantuminen kroonisesta sairaudesta on lujittanut uskoani luonnon ainesten voimaan ja käteeni olenkin tatuoinut sanat "Luota luontoon". Kun alat luottaa luontoon, alat luottaa itseesi. Kun alat kunnioittaa itseäsi ja kehoasi, alat kunnioittaa kaikkea ympärilläsi. On kunniani toimia Kuuran lähettiläänä, sillä yrityksen arvot vastaavat täysin omiani! 

Seuraa

Tutustuin Taraan, kun esikoiseni syntyi vuonna 2015 ja olin vaikuttunut kertaheitolla. Kunnioitan ja arvostan Taran suurta viisautta sekä kykyä muuttaa maailmaa!

www.taralange.fi
FB: @taralange.fi
IG: @taralange1911
Podcast: Tajunnan virtaa

Haastattelu

Tara haastatteli minua yrittäjyydestä alkuvuodesta 2020 ja kyseessä oli yhteistyöprojekti Hidasta Elämää:n ja Keittiömaailma:n kanssa.

 

 

Tara Lange:n kuvan on ottanut Paula Artes.